„ Gebruik alleen goede grondstoffen en kruiden en je krijgt een fantastisch product” Rob van der Voort is groot liefhebber van lekker eten en goede wijn. Hij is opgegroeid in een slagersfamilie en opgeleid tot ambachtelijk slager. Toch heeft het tot 2011 geduurd voordat hij ging doen waar hij goed in is: De lekkerste paté maken in de wijde omtrek!

„Respect voor dier, milieu en mensen vind ik belangrijk. Ik gebruik alleen grondstoffen en producten van natuurlijke en diervriendelijke afkomst, waar mogelijk lokaal geproduceerd. Zo maak ik pure producten; precies zoals ik het zelf ook graag wil eten. Daarom werk ik alleen met leveranciers die ik persoonlijk ken en die net zo denken over smaak, echt eten en ambacht."
Als je je wilt onderscheiden als specialiteitenwinkel of restaurant dan wil je producten hebben die beter zijn als het aanbod van je concurrent. Een product met een herkenbare en lokale afkomst. Een paté met een verhaal dat je met trots aan je klanten kunt vertellen!  • Vers gemaakte producten van het beste scharrel- en biologisch vlees
  • Pure smaken door verse kruiden en beperkt zout
  • Hulpstoffen alleen als het echt nodig is voor de houdbaarheid en uitsluitend in de meest natuurlijke variant.


Vraag hier meer informatie of een proefpakket aan>>

CONTACT
Rob van der Voort
(06) 238 55 848

Goorsteeg 3
6741TA Lunteren
EG 214475
SKAL 105243